Ouders

U bent op zoek naar de allerbeste opvang voor uw kind(eren). Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste gastouder.

Gastouderbureau Thuis van Huis werkt samen met veel professionele gastouders. Wij zorgen voor de perfecte match tussen ouder en gastouder.

In een persoonlijk gesprek maakt u uw wensen aan ons kenbaar en samen gaan we voor de beste opvang die bij u en uw kind past.

Is de kennismaking tussen u en uw gastouder geslaagd? Dan kan de volgende stap genomen worden!  Tijdens een koppelingsgesprek wordt alles nog een keer goed doorgesproken en alle documenten worden in orde gemaakt. Daarmee is de opvang formeel vastgelegd.

Heeft u zelf al een geschikte gastouder op het oog, dan is dat natuurlijk ook een optie. U kunt zich samen inschrijven bij Gastouderbureau Thuis van Huis. Wij controleren of uw gastouder voldoet aan de kwaliteitseisen en al in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Ongeveer twee maanden na de start van de opvang van uw kind, nemen wij contact met u op. Is alles naar wens? Heeft u nog vragen of opmerkingen? En vooral, heeft uw kind het goed naar de zin. Vervolgens zal er jaarlijks een evaluatie plaatsvinden. Mocht u buiten deze evaluaties vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Contact
verfend kind
kar
keuekn
boom kinderen
27-08-2010 samen op de trampoline (8)
samen op de tractor2
Robin schilderen
15-11-08 met Hessel en Poppy in mn nieuwe zandbak