Van aanvraag tot koppeling

knderen gras

Is de kennismaking tussen u en de ouders geslaagd dan wordt de volgende stap genomen. Tijdens een koppelingsgesprek wordt alle aspecten samen met u, de ouders en ons gastouderbureau nog een keer goed doorgesproken én worden alle documenten in orde gemaakt. Daarmee is de opvang formeel vastgelegd. Heeft u zelf een vraagouder gevonden dan kunt u zich samen inschrijven bij Gastouderbureau Thuis van Huis.

Wij vinden het belangrijk een goede relatie op te bouwen met gastouders en hun vraagouders. Met als doel om samen kwaliteit na te streven en kinderen tot hun recht te laten komen.

Contact

Via het inschrijfformulier op onze website kunt u zich inschrijven als gastouder. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

In een persoonlijk gesprek kijken we samen wat uw mogelijkheden en wensen zijn. Wat vindt u belangrijk en waar liggen uw kwaliteiten. Wij gaan kijken of u voldoet aan de huidige kwaliteitseisen en welke opleiding u mogelijk nog nodig heeft om als gastouder aan de slag te gaan. Gastouderbureau Thuis van Huis is één van de weinige gastouderbureaus die professionele begeleiding door een praktijkopleider aanbiedt.

Gastouderbureau Thuis van Huis vindt de match tussen ouders en gastouders erg belangrijk. Wij krijgen regelmatig aanvragen van ouders binnen. Indien een aanvraag bij uw wensen en mogelijkheden past, stellen wij de vraagouder aan u voor.

kindjes handen vast