Het team van Thuis van Huis

foto Annemarie Keijzer

Annemarie Keijzer

Annemarie Keijzer

Telefoonnummer 06-45923193

Annemarie is eigenaresse van gastouderbureau Thuis van Huis. Zij werkte vijftien jaar in het managementteam van een multinational, waarvan vijf jaar in Kenia. Met de komst van haar twee kinderen, ligt haar geluk dichter bij huis. Annemarie verdiepte zich in kinderopvang, in eerste instantie in haar zoektocht naar de beste opvang voor haar zoon en dochter. In 2010 startte zij met haar zus Lizan Roefs Thuis van Huis.

“Bij de zoektocht destijds voor mijn eigen kinderen merkte ik veel verschil in de betrokkenheid van de gastouderbureaus. Ook in wat zij aan begeleiding en hulp bieden om de kwaliteit hoog te houden. Kwaliteit en professionaliteit vind ik erg belangrijk. Je kind is toch je grootste bezit wat je aan de gastouder toevertrouwd?

Binnen Thuis van Huis houd ik me, naast het bemiddelingswerk tussen ouder en gastouder, voornamelijk bezig met het werk ‘achter schermen’. Ik ben doorlopend op zoek naar leuke ideeën voor onze thema-avonden, ik verzorg de facturatie en betalingen, houd de website up to date, en zorg ervoor dat ouders en gastouders op de hoogte blijven van bijvoorbeeld wetswijzigingen. Dat doe ik met passie en veel plezier.”

Vanaf 2024 heeft Lizan besloten haar carrière elders voort te zetten en ben ik samen met ons vertrouwde team verder gegaan met Thuis van Huis.

Corine Segers

Telefoonnummer 06-15637878

Bemiddelingsmedewerkster in Veldhoven, Eindhoven, Aalst-Waalre, Bergeijk, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Someren, Lierop, Asten, Deurne, Beek en Donk, Helmond Brandevoort.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag

Corine is sinds 2020 werkzaam bij gastouderbureau Thuis van Huis als bemiddelingsmedewerker. Met de werkervaring als gastouder in eigen huis en bij gezinnen aan huis weet zij hoe het is om aan beide kanten van de tafel te zitten.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik gaan werken in de afslankbranche gebaseerd op sporten en gezonde voeding.  Na de komst van mijn drie kinderen ben ik 2013 gestart als gastouder. De eerste vijf jaar in mijn eigen woning en vanaf 2018 tot 2023 bij gezinnen aan huis. Vanaf 2024 start ik weer als gastouder in mijn eigen woning, omdat ik de combinatie van het zelf gastouder zijn en bemiddelingswerk erg leuk vind.

Naast mijn administratieve taken is het onderhouden van contact met de gastouder en ouder een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Hierbij kan ik putten uit mijn eigen ervaring als gastouder. Ik wil graag weten wat en welke behoeften er spelen, korte communicatielijnen vind ik om die reden belangrijk. Ik streef naar goede opvang waar elk kind zich thuis mag voelen. Elk kind heeft recht op een rustige plek waar het zich kan en mag ontwikkelen.

 

 

corine
foto Kristel Schuit

Kristel Schuit

Telefoonnummer 06-50830025

Bemiddelingsmedewerker: Noord-Holland

Kristel heeft vijftien jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt. In 2013 werd zij gastouder bij gastouderbureau Thuis van Huis. In 2016 kwam zij bij Thuis van Huis in dienst als bemiddelingsmedewerkster.

“Het werken met en voor kinderen heb ik altijd heerlijk gevonden. Als bemiddelingsmedewerkster voel ik me als een vis in het water bij Thuis van Huis. De ervaring die ik heb als gastouder én de kennis en ervaring van mijn functie in de zakelijke dienstverlening, komen samen in mijn werk bij Thuis van Huis. Als moeder van twee kinderen kan ik me natuurlijk extra inleven in alle partijen.

Iedereen is anders. We hebben allemaal onze eigen wensen en een ieder heeft zijn normen en waarden. We willen allemaal het beste voor ons kind. Dat is een gezonde, warme en veilige omgeving waarin je kind het naar zijn zin heeft en zich daardoor goed kan ontwikkelen en groeien. Ik draag hier met veel liefde en plezier een steentje aan bij. Samen met de ouders ga ik op zoek naar de juiste plek voor het kind. Als moeder weet ik maar al te goed hoe fijn het  is als je je dierbaarste ‘bezit’ met een gerust hart kunt uitzwaaien. Ik ben er ook voor de gastouders. Als vraagbaak, collega of gewoon voor een praatje!”