Geef uw kind een Thuis van Huis

Vertrouwde en flexibele opvang

Gastouderbureau Thuis van Huis regelt professionele en persoonlijke opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Ons gastouderbureau staat dicht bij de ouder en de gastouder. Gastouderbureau Thuis van Huis vindt het dan ook belangrijk om een goede relatie op te bouwen met gastouders en hun vraagouders.

Persoonlijk contact, betrokkenheid, kwaliteit, flexibiliteit en een goede begeleiding staan daarin voorop.
Met als enig doel dat het kind zich prettig voelt in een huiselijke en veilige omgeving, zodat het alle kansen krijgt zich optimaal te ontwikkelen.

Onze naam zegt het al: wij bieden een ‘Thuis’ van Huis.

Het kind staat centraal.

Wilt u meer weten over Gastouderbureau Thuis van Huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Over ons

In onze zoektocht naar de allerbeste opvang voor onze eigen kinderen, kwamen wij destijds in aanraking met gastouderopvang. Wie een gastouder zoekt of gastouder wil worden, kan terecht bij vele bureaus. Maar welke kies je?

Belangrijk is dat de opvang én de organisatie eromheen vertrouwd voelen. Onder gastouderopvang verstaan wij opvang van het kind in een warme veilige en uitnodigende omgeving. Natuurlijk door een gastouder die er volledig voor uw kind is.  En zo werd in 2010 Thuis van Huis geboren.

Meer informatie

Ouders

Gastouderbureau Thuis van Huis regelt professionele en persoonlijke opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Met Thuis van Huis kiest u voor kleinschalige opvang in huiselijke sfeer. Met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling van uw kind, waardoor een geborgen en veilig klimaat ontstaat.

Meer informatie

Gastouders

De gastouders van Gastouderbureau Thuis van Huis  hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werken  graag met kinderen. Indien u net als Gastouderbureau Thuis van Huis voor kwaliteit gaat en kinderopvang naar een hoger niveau wilt tillen, dan bent u bij ons op uw plek

Meer informatie

Laatste nieuws

kinderen bij hek

Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]

team-tvh

Gastouder en kinderopvang: Een kostenvergelijking met voordelen

Wanneer ouders kiezen voor kinderopvang, staan ze vaak voor de keuze tussen een gastouder en een traditionele kinderopvang. Hoewel de beslissing afhangt van vele factoren, zijn de kosten en de voordelen van beide opties vaak doorslaggevend. In deze blog gaan we dieper in op de kosten van een gastouder, vergelijken we deze met die van […]