Wat kan Thuis van Huis voor jou betekenen?

Wat kan Thuis van Huis voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar kleinschalige en flexibele opvang voor jouw kind? Dan ben je bij gastouderbureau Thuis van Huis aan het juiste adres. Ook benieuwd wat Thuis van Huis voor jou kan betekenen? We lichten het je graag toe.

Persoonlijke aandacht

Onze slogan luidt “Geef je kind een Thuis van Huis”, en dat is niet voor niets. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich ook daadwerkelijk thuis voelt. Door het geven van genoeg persoonlijke aandacht voelt een kind zich sneller op zijn gemak en kun jij je als ouder gerust bezighouden met bijvoorbeeld je werk of studie.

Vertrouwd

Er zijn zoveel bureaus waar je jouw kind naartoe kunt brengen voor opvang dat het soms lastig is om een keuze te maken. Wat ons speciaal maakt is dat we veel waarde hechten aan het belang van het kind. Wij zijn ervan overtuigd dat opvang vertrouwd moet voelen. Het moet draaien om je kind en dat het is noodzakelijk dat je zoon of dochter zich prettig voelt. Daarbij vinden we het ook belangrijk dat jij je als ouder goed voelt bij ons. Je brengt immers je grootste bezit naar de gastouder.

Professionaliteit

Wij selecteren onze gastouders zorgvuldig en zoeken altijd naar een match die past bij jouw kind. Daarbij leven alle gastouders de kwaliteitsnormen, het pedagogische beleidsplan Thuis van Huis en de wensen van de ouders na. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit en we vinden het belangrijk dat jouw kind op een goede plek is en dat jij je rustig kunt focussen op je werk of studie.

Administratie

Naast dat we je gastouderopvang kunnen bieden, geven we je ook graag advies over kinderopvangtoeslag en andere administratieve verplichtingen. Ook staan we vijf dagen per week voor je klaar als je vragen hebt op het gebied van pedagogiek, opvoedkunde en financiën. Kortom: wij zijn niet zomaar een gastouderbureau: bij ons kun je terecht voor het hele pakket.

Meer weten wat Thuis van Huis voor jou kan betekenen?

Wil je ook weten wat Thuis van Huis voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel zitten en bespreken alles wat je moet weten over gastouderopvang bij Thuis van Huis.

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]