Wat is gastouderopvang?

Wat is gastouderopvang?

Gastouderopvang staat voor de kleinschalige opvang van kinderen. Thuis van Huis is een betrokken en persoonlijk gastouderbureau voor de bemiddeling tussen ouders en gastouders voor de opvang van hun kind. Benieuwd wat gastouderopvang precies is? We leggen het je graag uit!

Waarom gastouderopvang?

Veel mensen kiezen gastouderopvang voor reguliere kinderopvang, aangezien gastouderopvang een stuk kleinschaliger is. Dat houdt in de praktijk in dat de kinderen meer persoonlijke aandacht krijgen en dat er dus beter op de kinderen wordt gelet. Daarnaast zie je dat veel kinderen een goede band ontwikkelen met de gastouder waardoor ze met veel plezier naar de opvang gaan.

Gastouderbureau Thuis van Huis?

Er zijn een hoop gastouderbureaus in Nederland. Daarom kunnen we het ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit het grote aanbod. Iets wat bij gastouderbureau Thuis van Huis telt is dat opvang vertrouwd moet voelen. Dat geldt ook voor de organisatie eromheen en daarom zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarbij wordt er altijd gekeken naar het belang van het kind. Het belangrijkste is natuurlijk dat het kind zich immers prettig voelt.

Aanmelden

Voordat je je gebruik kunt maken van gastouderopvang dan is het belangrijk dat je je aanmeldt. Dit kan heel eenvoudig via onze website. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op en gaan we met je in gesprek voor een kennismaking. We gaan daarbij altijd op zoek naar een passende match, want we vinden het belangrijk dat er een klik is tussen zowel de gastouder, het kind en de ouders van het kind.

Meer weten over gastouderopvang?

Wil je graag meer weten over hoe gastouderopvang? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden je vragen nog op korte termijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]