Waarom gastouders graag met ons samenwerken

Waarom gastouders graag met ons samenwerken

Thuis van Huis is een gespecialiseerd gastouderbureau in Noord-Holland en Noord-Brabant. Steeds meer gastouders kiezen ervoor om een samenwerking met ons aan te gaan. Dat is ook niet zo gek, want we bieden een hoop leuke extra’s. Benieuwd wat deze zijn? We leggen het graag aan je uit.

Een duidelijke aanpak

Als gastouder zijn veel voordelen aan het samenwerken met Thuis van Huis. Zo zijn wij een duidelijk en betrokken bureau en ondersteunen we je graag bij de opvang voor kinderen. Wij bieden begeleiding en een opleiding die meerwaarde biedt en waarmee je voldoet aan de overheidseisen met betrekking tot gastouderschap.

Extra’s?

Wij bieden onze gastouders flink veel extra’s, waardoor het niet zo gek is dat veel gastouders erg enthousiast zijn om met ons samen te werken. Zo bieden we een gratis EHBO cursus aan. Maar ook organiseren we regelmatig thema-avonden en organiseren we bijeenkomsten in opvangcafés. Daarnaast krijg je van ons informatie middels opvangboekjes en is het mogelijk om je aan te sluiten bij de gastoudercommissie. Deze commissie zet zich in voor de belangen van de gastouders bij Thuis van Huis. Kortom: er zijn een hoop voordelen aan het samenwerken met ons gastouderbureau.

Overstappen van gastouderbureau

Natuurlijk kan het ook zijn dat je al gastouder bent bij een ander bureau, maar je je graag bij ons wilt aansluiten. Indien dit het geval is dan regelen wij de overstap helemaal voor je. Hier hoef je niets voor te doen. Wij zorgen er ook voor dat het opzeggen bij je huidige bureau wordt geregeld. Zo simpel kan het zijn!

Ook als gastouder met ons samenwerken?

Ben jij een gastouder of wil je graag een gastouder worden? En wil je ook graag met ons bureau samenwerken? Meld je dan aan via ons speciale formulier op onze website. Zodra we jouw aanmelding binnen hebben, nemen we binnen enkele dagen contact met je op.

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]