Voordelen gastouderopvang

Voordelen gastouderopvang

Ook vinden we het belangrijk dat een gastouder goed kan opschieten met kinderen. Het grote voordeel van gastouderopvang is dat kinderen meer aandacht krijgen dan bij een normale opvang. Hierdoor voelen kinderen zich sneller op hun gemak en kunnen ze zich beter ontplooien. Om deze reden is het dus belangrijk dat de gastouder er ook echt is voor het kind en dat ze op sociaal gebied goed kunnen vinden met zowel het kind als het ouder van het kind.Gastouderopvang biedt veel voordelen ten opzichte van normale kinderopvang. Zo is het veel kleinschaliger waardoor je kind veel meer aandacht krijgt dan wanneer je kind naar een normale opvang gaat. Op deze manier voelt je kind zich eerder op zijn gemak en gaat het ook met plezier naar de opvang. Benieuwd wat de andere voordelen zijn van gastouderopvang bij Thuis van Huis? We leggen het je graag uit.

Plezier en persoonlijke aandacht

”Geef je kind een Thuis van Huis”, zo luidt onze slogan. Dat is niet voor niets, want wij vinden het belangrijk dat elk kind zich helemaal thuis voelt bij de gastouder. Hierbij wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en natuurlijk plezier. Een kind moet een kind kunnen zijn en de tijd kunnen vergeten doordat hij of zij zich vermaakt.

Professionaliteit

Als je kiest voor Thuis van Huis dan kies je voor kwaliteit en professionaliteit. Dit wil zeggen dat al onze gastouders de kwaliteitsnormen, het pedagogische beleidsplan Thuis van Huis en de wensen van de ouders naleven. Op deze manier garanderen we je dat jouw kind op een goede plek is en dat jij je rustig kunt focussen op je werk of studie.

Een vertrouwde omgeving

Het kind staat centraal bij Thuis van Huis. Daarom vinden we het zo belangrijk dat we een vertrouwde omgeving creëren waar een kind graag komt en lekker zichzelf kan zijn. Daarbij is de ene gastouder de ander niet. Wij zorgen er altijd voor dat jouw kind wordt opgevangen door een gastouder waarmee het klikt tussen de ouders en het kind. Daarbij is het huis van de gastouder huiselijk ingericht en is deze kindvriendelijk.

Meer weten over de voordelen van gastouderopvang?

Ben je ook geïnteresseerd van gastouderopvang Thuis van Huis? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag alle voordelen van gastouderopvang zodat je precies weet wat je kunt verwachten van ons.

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]