Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit

Gastouderbureau Thuis van Huis is niet zomaar een opvang: wij bieden een veilige en prettige plek voor jouw kind. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan daarbij hoog in het vaandel en veiligheid en kwaliteit staan centraal bij ons. Je brengt immers je grootste bezit naar de opvang en daarom is het belangrijk dat je je hierbij prettig voelt.

Veiligheid

Een van onze uitgangspunten is dat we graag een veilige omgeving willen bieden voor kinderen. Dit kunnen we waarborgen doordat we onze gastouders gratis EHBO aanbieden, zodat ze precies weten hoe ze moeten handelen indien er iets is met een kind. Daarnaast zijn alle huizen van de gastouders zo kindvriendelijk mogelijk ingericht.

Kwaliteit

Door kwaliteit te kunnen bieden, zorgen we ervoor dat we onze gastouders intensief begeleiden. Middels thema avonden, trainingen, intervisie avonden, het schrijven van pedagogische werkplannen en persoonlijke begeleiding, blijven onze gastouders zich ontwikkelen waardoor ze het beste kunnen bieden voor jouw kind. Daarbij hanteren we als basis de vier pedagogische opvoedingsdoelen van prof. Dr. Riksen Walraven.

Kwaliteitsnormen landelijk

Thuis van Huis is een landelijk geregistreerd gastouderbureau. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de wet opvang. Daarbij hebben we een actieve gastoudercommissie en een oudercommissie. Deze commissies zetten zich in voor de belangen van de gastouders en de ouders zodat er een plek wordt gecreëerd waar de gastouders graag werken, de kinderen graag komen en de ouders zich fijn bij voelen.

Meer weten over de veiligheid en kwaliteit?

Wil je ook meer weten over de veiligheid en kwaliteit van ons gastouderbureau? Neem dan gerust contact met ons op. We lichten bovenstaande punten graag dieper voor je uit, zodat je precies weet wat we belangrijk vinden en hoe we zorgen voor een fijne en veilige plek voor jouw kind.

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]