Gastouderopvang: hoe werkt het

Gastouderopvang: hoe werkt het?

Als je een kind hebt en hiernaast werkt dan kan het soms lastig zijn om tijd vrij te maken voor je zoon of dochter. Natuurlijk gun je jouw kind het beste, dus is het ook belangrijk dat je een goede oplossing hebt. Middels gastouderopvang kan je kind door een professionele gastouder worden opgevangen, terwijl je zelf kunt blijven werken of studeren. Gastouderbureau Thuis van Huis is een betrokken en persoonlijk bureau voor de bemiddeling tussen ouders en gastouders voor de opvang van hun kind. Benieuwd hoe gastouderopvang werkt? We leggen het je graag uit!

Waarom gastouderopvang bij Gastouderbureau Thuis van Huis?

Plezier staat voorop bij gastouderbureau Thuis van Huis. Een kind moet immers niet met tegenzin naar de opvang gaan. Daarom kun je van onze gastouders verwachten dat ze vaak leuke activiteiten ondernemen met de kinderen. Uiteraard worden hierbij de kwaliteitsnormen, het pedagogische beleidsplan Thuis van Huis en de wensen van de ouders nageleefd. Op deze manier garanderen we je dat jouw kind zich thuis voelt bij de gastouder.

Aanmelden

Voordat je gebruik kunt maken van de gastouderopvang service is het belangrijk dat je je aanmeldt. Dit kan heel eenvoudig via onze website. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en gaan graag met je in gesprek voor een kennismaking. We gaan op zoek naar een geschikte match, want we vinden het belangrijk dat er een klik is tussen zowel de gastouder, het kind en de ouders van het kind.

Persoonlijke aandacht

Wat veel ouders een grote pré vinden van ons is dat we veel extra’s bieden in de vorm van begeleiding van de gastouders, thema avonden, trainingen, intervisie avonden en ga zo maar verder. Daarnaast geven we EHBO cursussen waardoor onze gastouders precies weten wat ze moeten doen als er een kind bijvoorbeeld is gevallen. Daarnaast geldt dat we kosteloos vervanging regelen wanneer de eigen gastouder op vakantie is of ziek is.

Meer weten over hoe gastouderopvang werkt?

Wil je graag meer weten over hoe gastouderopvang werkt bij Thuis van Huis? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden je vragen nog op korte termijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]