Begeleiding en service

Begeleiding en service

Gastouderbureau Thuis van Huis biedt kleinschalige en flexibele kinderopvang. Onze gastouders bieden een veilige opvangplek aan jouw kinderen. Wij zijn streng in de selectie en zorgen er dan ook voor dat we een gastouder koppelen aan je kind waar jullie je beiden goed bij voelen. Benieuwd naar de kwaliteiten van onze gastouders? We leggen het graag aan je uit.

Professioneel en flexibel

Er zijn een paar dingen die wij belangrijk vinden aan een gastouder. Allereerst vinden we het essentieel dat onze gastouders professioneel handelen en een pedagogische achtergrond hebben. Daarnaast moeten ze flexibel inzetbaar zijn, zodat een gastouder ook op onverwachte momenten kan inspringen.

Persoonlijk contact

Ook vinden we het belangrijk dat een gastouder goed kan opschieten met kinderen. Het grote voordeel van gastouderopvang is dat kinderen meer aandacht krijgen dan bij een normale opvang. Hierdoor voelen kinderen zich sneller op hun gemak en kunnen ze zich beter ontplooien. Om deze reden is het dus belangrijk dat de gastouder er ook echt is voor het kind en dat ze op sociaal gebied goed kunnen vinden met zowel het kind als het ouder van het kind.

Veiligheid

Dan is het nog belangrijk dat de gastouder een veilige omgeving weet te creëren voor het kind. Dit houdt in dat de opvang van het kind voldoet aan de veiligheidsnormen en dat de gastouder beschikt over EHBO.

Meer weten over onze gastouders?

Wil je graag meer weten over onze gastouders? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al je vragen en geven je advies op maat zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Contact opnemen

Het laatste nieuws

kinderen bij hek
Het uurtarief van een gastouder: Begrip, variatie en waarde

In de zoektocht naar de juiste kinderopvang stuiten veel ouders op de vraag: wat kost een gastouder? Het uurtarief van een gastouder is een belangrijk aspect bij het maken van een keuze voor kinderopvang. Dit tarief kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blog verkennen we wat een gastouder gemiddeld kost, waarom dit […]